frieda eichhorn 2

Over Frieda

'Ik krijg vaak de vraag hoe ik kan werken, partner en moeder kan zijn en ook nog marathons loop? Dat doe ik allereerst niet alleen en er is een lange weg van hobbels en bobbels, en zeker diepe dalen aan vooraf gegaan. Leren vallen en opstaan, dat kende ik wel. Leren om te genieten ook wel. Leren om stil te staan, dat is voor mij een levens(lange)les.

Maar als ik eenmaal in de natuur ben, in 'het niets', dan voel ik pas echt rust en geluk. En daar in het niets liggen vaak de antwoorden op je levensvragen. Vaag? Nee zeker niet, het heeft alles te maken met voelen wat je wilt en doen wat je kunt. 

Voor mij is gezondheid het allerbelangrijkste. De balans bewaren is knap lastig en dat hoor ik terug van veel volwassenen, en zeker ook jongeren, die daar mee worstelen. De prestatiedruk is tegenwoordig hoog, alles gaat snel. Tijd om even stil te staan, de dag te verwerken, keuzes te maken en überhaupt te genieten, wordt voor velen steeds lastiger. Natuurlijk ook voor mij. Alleen met tools in handen, wordt het een stuk makkelijker.

Ik wil je laten ontdekken hoe je de balans terug kunt vinden in hetgeen jij belangrijk vindt. Alleen maar doorgaan en geen tel meer stilstaan, breekt je uiteindelijk mentaal en fysiek op. Voor mij is het heel belangrijk om jou als persoon centraal te zetten en zonder oordeel te luisteren naar waar jouw struggles liggen. Ik nodig je uit om dat te onderzoeken, vanuit vertrouwen en verbinding.'


Gezinscoach

Naast individuele coaching geef ik ook gezinscoaching.

Opleidingen, trainingen en cursussen

 • I.O.  Post hbo-opleiding Integratieve Psychotherapie/Kinder-, Jongeren en Gezinstherapie bij BGL & partners
 • I.O. Runningtherpeut bij Runningtherapie Nederland


 • Post-hbo Gezinscoaching bij BGL & partners
 • Post-hbo Volwassenen coaching bij BGL & partners


 • Hbo Bachelor Communicatie bij Hogeschool INHolland
 • Propedeuse Pabo bij Hogeschool INHolland

Naast deze opleidingen volgde ik veel losse training en cursussen, waaronder de training Werken met de Meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld.

Voor meer over mij kijk op mijn LinkedIn.

Beroepsverenigingen

  FriedaEichhorn is aangesloten bij CAT [Collectief Alternatieve Therapeuten] en GAT [Geschillen Alternatieve Therapeuten].

  CAT 

  Het CAT is een multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten. Met deze beroepsorganisatie verzekert FriedaEichhorn haar cliënten van kwaliteit en betrouwbaarheid.

  GAT 

  Als CAT-therapeut valt FriedaEichhorn onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de klachtregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

  Als CAT-therapeut volgt Gezinscoach de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/