Running therapie

In de buitenlucht / Running therapie

Wat hardlopen doet voor je mentale gezondheid?

In juni is het zover en start ik de opleiding tot runningtherapeut. Wil jij leren hardlopen om je fysiek en mentaal beter te voelen? Ik neem je mee de natuur in met een wekelijks programma. Hardlopen is ontspanning, echt! Ik leer je hoe je dat leert ervaren.

In 2018 na jaren revalideren van een hernia gaf mijn fysio mij de beste tip ooit; ga weer hardlopen! Daar begreep ik in eerste instantie natuurlijk niks van. Ondertussen heb ik talloze afstanden gelopen en ben ik 6 marathons verder en heb ik nog 1 marathon te gaan, voordat ik mij een six-star-finisher mag noemen. dat ging niet zonder slag of stoot.

Ben je benieuwd naar mijn verhaal en vooral wat hardlopen voor jou kan betekenen?

Ren je hoofd leeg 

Vergoedingen

Verzekeraars kunnen de behandeling vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Vraag dit na bij je verzekeraar.

Veelal willen werkgevers meewerken aan je persoonlijke ontwikkeltraject. Vraag naar de mogelijkheden bij je werkgever.